ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

 • Συστήματα ασφαλείας

  Συστήματα ασφαλείας ,κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης & θυροτηλεόραση. Η εταιρεία μας επεκτείνεται στο χώρο ασφαλείας , με προσωπικό που έχει 15 ετή προυπηρεσία στον χώρο αυτό. Επικοινωνείστε μαζί μας για μία δωρεάν μελέτη στο χώρο σας & θα σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή λύση για τον χώρο σας.

 • Φλογοπαγίδες

  Ο νέος νόμος 4439/30.11.2016 απαιτεί ανάμεσα σε μια σειρά μέτρων και την τοποθέτηση βαλβίδων εξαερισμού με φλογοπαγίδα στις εξαερώσεις. Η HELTECOM είναι στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρει βαλβίδες εξαερισμού πίεσης – υπoπίεσης με φλογοπαγίδα του Εργοστασίου OPW Τσεχίας, σύμφωνες με το πρότυπο EN ISO 16852.

 • Ηλεκτρονικές Αντλίες Καυσίμων ADAST

  Η HELTECOM είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος σε Ελλάδα και Κύπρο των Ευρωπαϊκών αντλιών του Εργοστασίου ADAST Τσεχίας. Οι αντλίες έχουν πιστοποίηση ATEX & MID. Σας παρέχετε η δυνατότητα τοποθέτησης του νέου συστήματος ανάκτησης ατμών (stage II) απ’ ευθείας από το Εργοστάσιο. Επιλογή για ένα, δύο, τρία, τέσσερα, έξι, οχτώ και δέκα ακροσωλήνια. Οι πολυπίστολες αντλίες […]

 • Σύστημα Παρακολούθησης CCTV

  H Heltecom ΙΚΕ δραστηριοποιείται στον χώρο των συστημάτων παρακολούθησης CCTV για γραφεία, εγκαταστάσεις, πρατήρια υγρών καυσίμων κλπ. κλπ. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας επισκέπτονται τον χώρο σας και εκδίδουν μελέτη – προσφορά με την καλύτερη δυνατή λύση για την επίβλεψη του.

 • Ανάπτυξη νέων προϊόντων και επισκευή ηλεκτρονικών μερών

  Η Heltecom διαθέτει εξειδικευμένο τμήμα το οποίο αναπτύσσει νέα προϊόντα και επισκευάζει ηλεκτρονικές βέργες, πλακέτες αντλιών και λοιπών ηλεκτρονικών συστημάτων. Στα υπερσύγχρονα εργαστήρια του τμήματος ηλεκτρονικών υπάρχουν δοκιμαστήρια για όλες σχεδόν τις μάρκες αντλιών (Wayne, Gilbarco, Nuovo Pignone, Tokheim, Prime κ.α.), όπου δοκιμάζονται τα ηλεκτρονικά που επισκευάζουμε.

 • marcotech pipes mono2

  Επισκευές – Συντηρήσεις -Εγκαταστάσεις

  Η Heltecom με το άρτιο τεχνικό προσωπικό της παρέχει την δυνατότητα για κατασκευή και ανακατασκευή πρατηρίων υγρών καυσίμων και εγκαταστάσεων υγραερίου είτε σε πρατήρια είτε σε βιομηχανικούς χώρους. Ασχολούμαστε επίσης με την συντήρηση και επισκευή εγκαταστάσεων και μηχανολογικού εξοπλισμού.

 • Σύστημα Παρακολούθησης Μεγάλων Δεξαμενών & Βυτίων

  Τοποθέτηση συστήματος ελέγχου βυτίων και αποστολής δεδομένων μέσω GPS. Ηλεκτρονική σφράγιση διαμερισμάτων βυτίων. Τοποθέτηση συστημάτων για παρακολούθηση μεγάλων δεξαμενών εγκαταστάσεων.

 • ΕΙΣΕΚ

  ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΣΡΟΩΝ ΕΚΡΟΩΝ Ολοκληρωμένο σύστημα Εισροών – Εκροών για Πρατήρια Υγρών Καυσίμων καθώς και για Ιδιωτικά Πρατήρια (βιομηχανίες). Το ολοκληρωμένο σύστημα αποτελείται από: – Κονσόλα διαχείρισης αντλιών / ογκομετρητών. (από αναγνωρισμένο συνεργάτη) – Ηλεκτρονικές βέργες (ενσύρματες & ασύρματες) του εργοστασίου Start Italiana Ιταλίας. – Φορολογικό μηχανισμό Παρέχει πληροφορίες και δυνατότητα για: – Παραλαβές καυσίμου. – […]

 • Refiner1

  REFINER

  REFINER – Η ΜΟΝΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ Το refiner του εργοστασίου VR Αγγλίας, είναι ένα σύστημα μετατροπής των ατμών των βενζινών, σε επαναπωλούμενο καύσιμο. ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: – Αποτρέπει την διαφυγή των ατμών από το σύστημα εξαέρωσης, εξοικονομώντας λίτρα καυσίμου για το πρατήριο. – Η μετατροπή των ατμών σε καύσιμο ισοδυναμεί τουλάχιστον με […]